Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Εισβολή αραχνών στην Αυστραλία!


Εισβολή αραχνών στην Αυστραλία
Ύστερα από μια ολόκληρη εβδομάδα βροχοπτώσεων, οι πλημμύρες στην ανατολική Αυστραλία ανάγκασαν, 13.000  άτομα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Μαζί τους βγήκαν από την επιφάνεια της γης και χιλιάδες αράχνες, όπως αναφέρει το National Geographic. Το λευκό που βλέπετε στρωμένο στη γη δεν είναι χιόνι αλλά τεράστιοι ιστοί αραχνών, οι οποίοι έχουν "καμουφλάρει" το φυσικό τοπίο.

Οι δέσμες φωτός των φίλων στο Facebook

Perierga.gr - Χάρτης χρηστών facebook
Ο Paul Butler κάνει την πρακτική του στο τμήμα μηχανικής δομής δεδομένων της εταιρίας-κολοσσού του Mark Zuckerberg, του γνωστού μας Facebook. Αυτός ο πολυμήχανος και ευφάνταστος μηχανικός υπολογιστών έφτιαξε έναν πανέμορφο χάρτη του πλανήτη ο οποίος επιδεικνύει τις σχέσεις φιλίας μέσω του Facebook και τις διαστάσεις και αποστάσεις στις οποίες έχουν εξαπλωθεί.

Ξενοδοχείο στο Διάστημα!


Από το 2012 θα αρχίσει να υποδέχεται τους πελάτες του το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο, το οποίο θα βρίσκεται σε χαμηλή τροχιά πάνω από τη Γη. Μολονότι η τιμή του δωματίου κρίνεται αρκετά «τσουχτερή» και ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο ευρώ τη βραδιά, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κρατήσεις και η ιδιοκτήτρια εταιρεία εκφράζει την αισιοδοξία της για την επιτυχία του παράτολμου εγχειρήματος.
Perierga.gr - Ξενοδοχείο στο διάστημα!

Το μικρότερο σκυλί στον κόσμο!!!


Η Beyonce, όπως την ονόμασαν οι διασώστες της, είναι ένα σκυλί ράτσας Dachshund (σ.σ. ο γνωστός σκύλος-λουκάνικο), που ήρθε στον κόσμο πριν από δύο εβδομάδες περίπου μαζί με τα πέντε αδέρφια της, μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη γέννα για τη μητέρα της.
perierga.gr - Το μικρότερο σκυλί στον κόσμο που νίκησε το θάνατο!