Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Οι καταρράκτες του Νιαγάρα χωρίς νερό!

Perierga.gr - Οι καταρράκτες του Νιαγάρα χωρίς νερό!
Το 1969 οι καταρράκτες του Νιαγάρα έμειναν χωρίς νερό, καθώς έπρεπε να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης στα καταπονημένα τοιχώματα του καταρράχτη. Η διαδικασία συντήρησης διήρκησε 5 μήνες, από τον Ιούλιο έως το Νοέμβριο, χαρίζοντας τη μοναδική ευκαιρία στην ιστορία να δούμε τους καταρράκτες χωρίς νερό.

Δείπνο μέσα σε μια σπηλιά!

Η Ιταλία είναι μια πόλη που τις αρέσουν οι προκλήσεις! Ειδικότερα όταν πρόκειται για εστίαση ή ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, οι γείτονές μας παρουσιάζουν κάθε φορά καινοτόμα concepts που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
perierga.gr - Δείπνο μέσα σε μια σπηλιά!
Αν προσθέσουμε τώρα και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της χώρας αλλά και τη φυσική ομορφιά του ιταλικού νότου, τότε ένα όνομα συγκεντρώνει την προσοχή μας: «Grotta Palazzese», το οποίο καλούμαστε να ξεχωρίσουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Χάσατε τα κλειδιά σας; Ρωτήστε το iPhone!


Σε πρωτόκολλα ασύρματων δικτύων, χαμηλής ισχύος βασίζεται ο πομπός BiKN που προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα. Η νέα αυτή συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν το iPhone τους με ετικέτες που αναλογούν σε διάφορα αντικείμενα ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να τα εντοπίσουν!

Ο πρώτος φορτιστής που δουλεύει με νερό!Μια σουηδική εταιρία δημιούργησε ένα καινοτομικό σύστημα φόρτισης κινητών τηλεφώνων και άλλων φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, που χρησιμοποιεί απλό νεράκι. Η εταιρία myFC, με έδρα τη Στοκχόλμη, έκανε επίδειξη της πρωτοποριακής τεχνολογίας της στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων CES 2012, στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Μαγεία στις Μαλδίβες


Perierga.gr - Μαγεία στις Μαλδίβες
Θέαμα μοναδικής ομορφιάς χαρίζουν θαλάσσιοι μικροοργανισμοί στα νησιά Raa Atoll στις Μαλδίβες. Στο σημείο Vaadhoo βρέθηκε ο φωτογράφος Doug Perrine, ο οποίος τράβηξε την εντυπωσιακή φωτογραφία.

Ένα τηλεσκόπιο που θα παράγει "περισσότερα δεδομένα ακόμα κι από το Internet"


Η IBM σχεδιάζει να κατασκευάσει στο μέλλον ένα τηλεσκόπιο ασύλληπτων διαστάσεων και δυνατοτήτων, το οποίο θα έχει ως βασικό στόχο να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη κατά τη Μεγάλη Έκρηξη (Big Bang), πριν από 13 δισ. χρόνια.