Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Τροχόσπιτο πέντε αστέρων!

Πολυτελές τροχόσπιτο
Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα κυκλοφορούν πολλά. Το συγκεκριμένο όμως προσφέρει ανέσεις που δύσκολο θα φανταζόμασταν. Είναι ουσιαστικά μία σουίτα ξενοδοχείου 5 αστέρων πάνω σε ρόδες.
Διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως χώρο υποδοχής, κρεβατοκάμαρες, πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο και κουζίνα, μέχρι και χώρο για να παρκάρετε και να μεταφέρετε το αυτοκίνητό σας! Ακόμα και τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιούν τους κραδασμούς κατά την κίνηση.

Ίσως ο καθαρότερος ποταμός του κόσμου

Ο ποταμός Verzasca, που ρέει κατά μήκος 30 χιλιομέτρων στη Ελβετία, είναι παγκοσμίως γνωστός για τα καταγάλανα νερά του. Μάλιστα είναι τόσο καθαρός, που μπορεί κάποιος από μια γέφυρα να διακρίνει το πάτο του, ο οποίος έχει βάθος 15 μέτρων.
Perierga.gr - Ίσως ο καθαρότερος ποταμός του κόσμου

Το ναυάγιο του Τιτανικού είχε προβλεφθεί;


Ο Αμερικανός συγγραφέας Μόργκαν Ρόμπερτσον προέβλεψε το ναυάγιο του Τιτανικού 14 χρόνια πριν αυτό συμβεί!!! Εξέδωσε τη νουβέλα «Futility» (Ματαιότητα) το 1898. Το έργο έχει τόσες ομοιότητες με το ιστορικό ναυάγιο, που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας.
Perierga.gr - Το ναυάγιο του Τιτανικού είχε προβλεφθεί;


Πούλησε ένα νεφρό για ένα iPad!!!


Ένας έφηβος από τη νότια Κίνα δέχτηκε να πουλήσει το νεφρό του ώστε, με τα χρήματα που θα λάμβανε, να αγοράσει ένα iPhone και ένα iPad, μετέδωσε σήμερα το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο "Νέα Κίνα".

Εφαρμογή για το iPhone προστατεύει τις φάλαινες

 
Μια νέα εφαρμογή για iPad και iPhone που ενημερώνει τα σκάφη για τις θαλάσσιες περιοχές όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση φαλαινών αναπτύχθηκε στο πλαίσιο κοινού προγράμματος της αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας για τους Ωκεανούς και την Ατμόσφαιρα (NOAA) και άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών.

Μετατρέψτε το κινητό σας σε ανιχνευτή μετάλλων

 
Όλοι μας έχουμε ρίξει σε ένα χοντρό χάλι κάποια βίδα ή έναν συνδετήρα και τρώμε τον κόσμο για να τα βρούμε. 

Chito και Pocho: μια περίεργη φιλία!

Ο Chito είναι από την Κόστα Ρίκα και δεν έχει κανένα πρόβλημα να  παίζει με τους κροκόδειλους. Όχι με όλους βέβαια, αλλά με ένα συγκεκριμένα, τον Pocho!